Dit is een nachtmerrie

Gepubliceerd op 3 oktober 2023 om 18:12

Het was de avond van 23 september 2023, een datum die voor altijd in mijn geheugen gegrift zal staan. Plotseling viel mijn rechterbeen uit, het been dat net twee dagen geleden uit het gips was gehaald nadat mijn knieschijf was rechtgezet. Een angstaanjagende ervaring, als je het mij zegt. Ik belde de huisartsenpost in totale paniek. De ambulance stond binnen 10 minuten voor de deur. Ik werd gelijk naar het ziekenhuis gebracht en werd direct opgenomen. Ik onderging scans en onderzoeken, hopend op een verklaring. Maar de resultaten waren verbijsterend normaal, en ik voelde me machteloos.

Twee weken vol hoop dat het gevoel spontaan zou terugkeren, maar tevergeefs. Op 8 oktober werden mijn zorgen werkelijkheid toen tintelingen en een doof gevoel mijn linkerbeen overnamen. Een spoedoproep naar het ziekenhuis leidde tot een test met een scherp stokje en een wattenstaafje, onthullend dat mijn gevoel snel aan het vervagen was. Terug naar huis gestuurd met de instructie om terug te komen als het erger werd, duurde het nog geen anderhalf uur voordat ik helemaal niets meer voelde. Links, rechts, alle controle was weg. Een ware nachtmerrie...

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.