Je bent niet alleen!

Mensen die momenteel worstelen met de diagnose Functionele Neurologische Stoornis (FNS) of dit in het verleden hebben gedaan, kunnen lid worden van onze privé Facebook-groep. In deze groep zijn mensen lid die zich in een vergelijkbare situatie bevinden of hebben bevonden.

Indien je op dit moment te maken hebt met een (ernstige) Functionele Neurologische Stoornis, net de diagnose FNS hebt gekregen en bezig bent met het verwerken en herstellen van wat er is gebeurd, of als je wilt weten hoe je de impact van FNS kunt verminderen, staat de Facebook-praatgroep "FNS Talk (Stichting FNS)" 24 uur per dag voor je klaar. De groepsleden bieden elkaar aanzienlijke steun, helpen elkaar door moeilijke momenten heen en delen informatie en tips. Er ontstaan hier waardevolle vriendschappen die een leven lang meegaan!

Je bent niet alleen

Het is essentieel om te begrijpen dat deze Facebook-groep besloten is en alleen toegankelijk is voor patiënten, familieleden of naasten die te maken hebben (gehad) met FNS. Alles wat je in de groep plaatst, blijft volledig binnen de groep en wordt niet zichtbaar voor je vrienden op Facebook. Let op: bij aanmelding dien je alle vragen te beantwoorden, anders wordt je aanvraag afgewezen.

Uit respect voor privacy en op verzoek van onze leden laten we geen zorgprofessionals toe.

Ben je een zorgprofessional? Dan verwijzen wij jou graag naar: Stichting FNS.

 

Voor meer informatie over hoe besloten en open groepen op Facebook functioneren, evenals de privacy-instellingen, kun je hier klikken.